Vedlikehold og vask av skjerf

Vi anbefaler vanligvis damer å bruke renseri, eller håndvask.Håndvask high-end kasjmirprodukter bør ta i bruk følgende metoder:

1. Cashmere-produkter er laget av en verdifull cashmere-råvare.Fordi kashmir er lett, mykt, varmt og glatt, er det best å vaske det for hånd separat hjemme (ikke blandet med andre klær).Kashmirprodukter i forskjellige farger bør ikke vaskes sammen for å unngå flekker.

2. Mål og noter størrelsen på kasjmirprodukter før vask.Cashmere-produkter farget med kaffe, juice, blod osv. skal sendes til en spesiell vaske- og fargeverksted for vask.

3. Bløtlegg kasjmiren i kaldt vann i 5 til 10 minutter før du vasker den (jacquard- eller flerfargekasjmirproduktene skal ikke bløtlegges).Klem forsiktig med begge hender i vannet mens du bløtlegger.Hensikten med bløtlegging og klemming er å fjerne skitten som er festet til kasjmiren fra fiberen og komme inn i vannet.Skitten vil våte og løsne.Etter bløtlegging, klem forsiktig vannet ut av hendene, og legg det deretter i et nøytralt vaskemiddel ved ca. 35°C.Mens du bløtlegger, klem forsiktig og vask med hendene.Ikke vask med varmt såpevann, skrubbing eller vask med alkalisk vaskemiddel.Ellers vil det oppstå toving og deformasjon.Når du vasker kashmirprodukter hjemme, kan du vaske med sjampo.Fordi kashmirfibre er proteinfibre, er de spesielt redde for alkaliske vaskemidler.Sjampoer er stort sett "skånsomme" nøytrale vaskemidler.

4. De vaskede kasjmirproduktene må være "oversyre" (det vil si at de vaskede kasjmirproduktene dynkes i en løsning som inneholder en passende mengde iseddik) for å nøytralisere såpen og luten som er igjen i kasjmiren, forbedre stoffets glans, og påvirke ullfiberen Spille en beskyttende rolle.I "overacid"-prosedyren, hvis iseddik ikke er tilgjengelig, kan spiselig hvit eddik brukes i stedet.Men etter at syren er over, trengs rent vann.

5. Etter å ha skylt med rent vann på ca. 30 ℃, kan du legge den støttende mykneren i mengden i henhold til instruksjonene, og håndfølelsen blir bedre.

6. Klem ut vannet i kasjmirproduktet etter vask, legg i i nettposen og dehydrer det i tørketrommelen til vaskemaskinen.

7. Fordel den dehydrerte kashmirgenseren på et bord dekket med håndklær.Bruk deretter en linjal for å måle til den opprinnelige størrelsen.Organiser den til en prototype for hånd og tørk den i skyggen, unngå å henge og utsette den for solen.

8. Etter tørking i skyggen kan den strykes med dampstryking ved middels temperatur (ca. 140 ℃).Avstanden mellom jernet og kasjmirproduktene er 0,5~1 cm.Ikke trykk på den.Hvis du bruker andre strykejern, må du legge et vått håndkle på det.

Andre påminnelser

Hvis kashmirproduktene bryter garn, mister nåler eller løse tråder, bør du slutte å bruke dem umiddelbart og foreta reparasjoner for å hindre at nåleløkkene løsner og lekke nåler blir større.Helt ull og høyproporsjonelle ullprodukter kan ikke vaskes med vaskemaskin og tørketrommel for tørking.Fordi ull vil toves etter vask, vil nåleslyngen krympe, bli hard og kraftig deformert.
Vask kasjmirskjerf etter at de er brukt eller før de oppbevares.Hensikten er å redusere boringer.Du må åpne skapet eller koffertdekselet ofte, holde kasjmirproduktene ventilerte og holde skjerfet tørt.Prøv å unngå å gni med gjenstander med ru overflate.Vær oppmerksom på noen deler som har større sjanse for friksjon, som ermer og bordplater, sofaarmlener, innerlommer og lommebøker.Unngå langvarig backpacking, og unngå langvarig bruk av grove kåper uten interlining.Minimer slik kontakt.Hovedingrediensen i ull er protein, og den inneholder også en liten mengde fett.Det er den mest favorittmaten for borere.I gulmuggsesongen er det lett å absorbere vann og bli invadert av mugg, som kan forårsake mugg.


Innleggstid: Jan-05-2022